Καρκαβίτσα 11 (1ος όροφος) ioannisdask@gmail.com

Βιογραφικό Θώμογλου Γεωργία

επικοινωνία

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Tο 2000 εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης – Marketing του A.T.E.I. Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2005 με βαθμό λίαν καλώς. Το 2006 εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2009 με βαθμό λίαν καλώς. Το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή στη Συστημική Οικογενειακή θεραπεία στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά σε δομές για ΑΜΕΑ και το 2010 εργάστηκε ως επιμορφώτρια στα προγράμματα «Μουσικοθεραπεία ΑΜΕΑ» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης. Το 2010 και για ένα έτος εργάστηκε σε ξενώνα βραχείας φιλοξενίας ανηλίκων, θυμάτων κακοποίησης ή παραμέλησης παιδιών και εφήβων της ΑΡΣΙΣ ενώ από το 2011 έως και το 2013 εργάστηκε ως ψυχολόγος – εκπαιδεύτρια στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Σχολών Γονέων του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Παράλληλα, το 2011 και για τα επόμενα 4 χρόνια εργάστηκε σε πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που στόχευε στη σχολική ένταξη παιδιών Ρομά, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη στον πληθυσμό.

Συμμετέχει ως ψυχολόγος σε κλινική μελέτη (Φάσης ΙΙΙ) της Α’ Νευρολογικής Κλινικής, φαρμακευτικού σκευάσματος για τη νόσο Alzheimer και σε μελέτη (Φάσης IV) για την Πολλαπλή Σκλήρυνση. Από το Δεκέμβριο του 2015 συνεργάζεται ως Επιστημονική Συνεργάτης με την Α’ Νευρολογική Κλινική και από το Σεπτέμβριο του 2016 είναι Πανεπιστημιακή Υπότροφος στην ίδια Κλινική του ΑΧΕΠΑ.

Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως ιδιώτης κλινικός ψυχολόγος.  Έχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής και καλή της Ιταλικής γλώσσας

Μιλήστε με τους ειδικούς...

Είναι πολύ συχνό για κάθε άνθρωπο σε κάποια περίοδο της ζωής του να νιώσει, πως τα προσωπικά του προβλήματα τον οδηγούν στο να πάρει λάθος αποφάσεις ή πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί προσωπικά ζητήματα και τις σχέσεις του με κοντινούς του ανθρώπους. Σε τέτοιες περιόδους η βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας ανακουφίζει τον ψυχικό πόνο και βοηθάει τη λογική να ανακτήσει τον έλεγχο. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα μας να ανακαλύψει τις εσωτερικές του δυνάμεις,τα προσωπικά του αποθέματα και να δοκιμάσει καινούριους τρόπους να χειριστεί καταστάσεις που τόσο καιρό του φαίνονταν αδιέξοδες. Στο κέντρο Λόγος Ψυχή με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες του καθένα,σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της προσωπικής αυτογνωσίας με στόχο την προσωπική ενδυνάμωση και την επίλυση προσωπικών άλλα και διαπροσωπικών προβλημάτων.