Καρκαβίτσα 11 (1ος όροφος) ioannisdask@gmail.com

Συγκρούσεις - Αντιπαραθέσεις

διαπροσωπικές σχέσεις

Συγκρούσεις − Αντιπαραθέσεις

Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μας συντροφεύει συχνά στη ζωή μας. Μπορούμε να τον συναντήσουμε σε όλα τα πλαίσια, στην εργασιακή μας σχέση, στη σχέση μας με το σύντροφο μας, στις σχέσεις μας με τους φίλους μας, αλλά και στη καθημερινή σχέση με τα παιδιά μας. Πολύ συχνά οι έντονες διαφωνίες και τα έντονα συναισθήματα καταλήγουν σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Αρκετές συγκρούσεις έχουν πάρα πολύ άσχημο τέλος, πολλές αντιπαραθέσεις μένουν άλυτες με αποτέλεσμα να τελειώνουν σχέσεις ξαφνικά χωρίς να ειπωθούν τα πράγματα που θα μπορούσαν να τις σώσουν και να τις βοηθήσουν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αντιληφθούμε ποια είναι τα ειλικρινή συναισθήματα μας και να μπορούμε να τα βάζουμε σε λόγια χωρίς να φτάσουμε σε μια καταστροφή… Είναι πολλές φορές λυτρωτικό να προσπερνάμε μια σύγκρουση η οποία επαναλαμβάνεται καθημερινά και να βρίσκουμε νέους τρόπους για να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να μπορούμε να εξελίξουμε τη σχέση μας προς μια καλύτερη κατεύθυνση.

Μιλήστε με τους ειδικούς...

Είναι πολύ συχνό για κάθε άνθρωπο σε κάποια περίοδο της ζωής του να νιώσει, πως τα προσωπικά του προβλήματα τον οδηγούν στο να πάρει λάθος αποφάσεις ή πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί προσωπικά ζητήματα και τις σχέσεις του με κοντινούς του ανθρώπους. Σε τέτοιες περιόδους η βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας ανακουφίζει τον ψυχικό πόνο και βοηθάει τη λογική να ανακτήσει τον έλεγχο. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα μας να ανακαλύψει τις εσωτερικές του δυνάμεις,τα προσωπικά του αποθέματα και να δοκιμάσει καινούριους τρόπους να χειριστεί καταστάσεις που τόσο καιρό του φαίνονταν αδιέξοδες. Στο κέντρο Λόγος Ψυχή με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες του καθένα,σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της προσωπικής αυτογνωσίας με στόχο την προσωπική ενδυνάμωση και την επίλυση προσωπικών άλλα και διαπροσωπικών προβλημάτων.